Stok Habis

Kawih Asih Na Impenan

Rp48.500

Macaan sajak-sajak dina ieu buku, bet asa kapireng tingkelewungna galindeng asih mipir-mipir peuting, teras areunteup dina sewuning impenan nu boa keur direka ku nu ngarangna. Diksi-diksina ngahaja dipilih sina jadi rumpaka asih ajangkeuneun kentring hariring nu diimpi ku nu nyajakna.

Dian Hendrayana, sastrawan.

 

Puisi-puisi karya Eulis Saputra lir leuwi ati nu estu jerona tinggorehel leleb kacida, cintang hegar romantika. Mun dipapandekeun kana barang lir ibarat panto. “Panto teh hate, nu nutup jeung muka tur ngagelenyu.”

Ano Karsana, panyajak.

 

Stok habis

Additional information

Penulis

Tahun Terbit

ISBN

978-602-51459-8-8

Ukuran

13 x 19 cm

Jumlah Halaman

112

Pengatak

Desain Sampul



Buku Rekomendasi